PRESENTACIÓ

El meu nom és Víctor tot i que tothom em coneix com a “Balle”. Tinc 18 anys i estic fent un grau superior de Màrqueting i publicitat enològic a l’institut Públic d’Alella. És per això que aquesta pàgina serà útil per parlar sobre fets, activitats informacions que estiguin relacionades amb el vi. Sobre aquest últim punt haig de dir que no soc cap expert i tampoc entenc gaire sobre el món vitivinícola, ja que la meva edat tampoc m’ho permet. De totes maneres a mesura que vagi avançant el curs, suposo i espero que els escrits vagin agafant més sentit i qualitat i d’aquesta manera aprendre tots junts.

img-20161028-wa0078

Esta entrada fue publicada en Altres. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *